Инструкции

Неизвестен злодей е заложил 8 взривни устройства в града. Има само един начин те да бъдат обезвредени - като решиш 8 загадки свързани с тях.

За да си максимално ефективен, следвай тези съвети:

1. Всяка загадка се състои от две части. Първата част указва на кое място да отидеш. Втората част указва какво да търсиш на това място за да решиш загадката. Втората част на загадката започва да има смисъл когато си на правилното място.

2. Под всяка загадка има място за отговор - въведи твоето решение там. Можеш да пробваш неограничен брой пъти. Пиши точно това което виждаш в реалния свят.

3. За да решиш загадка трябва да си на определено място - трябва да се движиш постоянно. Не можеш да решиш загадките използвайки интернет. 8 загадки ще те отведат до поне 8 места в този градски куест.

4. Всички места са в очертаната област на картата. Всички места са обществени и са достъпни по всяко време. Не навлизай в частна собственост.

5. От времето на старта ще имаш на разположение три часа. След старта играта не може да бъде спряна. Опитай се да деактивираш колкото можеш повече взривни устройства за най-кратко време. Добрите отбори успяват да се справят за около два часа.

6. Можеш да ползваш жокер за 4 от 8-те загадки и да пропуснеш една загадка (без последната).

7. Използвай картата. Тя показва границите на играта и къде се намираш. Резултатите от търсачката са ограничени само в областта на играта за да се ориентираш по-бързо.

8. Внимавай за автомобилния трафик!

Примерни Загадки