Тийм Билдинг който хората обичат


Ако сте участвали в тийм билдинг знаете, че голяма част от мероприятията са меко казано средна хубост. Повечето участници се чувстват неудобно и с нетърпение очакват да свършат планираните "активности" и да преминат към забавната част.

Ние ще Ви помогнем, да направите направите събитието тази година по-специално. Предлагаме Ви невероятно мероприятие за което всички ще продължат да говорят дълго след като приключи. Заедно ще организираме невероятно преживяване за вас и за вашите гости.


Сумарно повече от 30 години сме присъствали на всякакъв вид тийм билдинг събития като клиенти. Видели сме почти всичко. С много малки изключения, нищо от тях не ни е харесвало. Затова решихме вместо само да мрънкаме да направим нещо по въпроса.

Изградихме запомящо се преживяване, такова в каквото бихме искали да участваме. В продължение на над 15 години го усъвършенстваме и сме помогнали над 400 компании с повече от 700 незабравими събития в България и в Европа.


Team Building Event on a roof terrace


Нашият процес от три стъпки

  1. Изпратете ни информация за броя участници, датата на събитието, желания град и езика на събитието.
  2. Ще уточним детайлите с Вас и ще Ви изпратим персонализирана оферта до 24 часа.
  3. Ако офертата Ви допада, започваме подготовката и ще сме готови с всички материали след 3-4 дни.

Team Building Vienna


Защо ние?

Престоят на служителите във всяка компания става все по-къс и по-къс. Със средно по едно фирмено събитие на година, нямате много шансове да направите добро впечатление като отличен организатор на събития.

Организрането на страхотно фирмено събитие е трудно. Знаем го от личен опит. Ние ще се погрижим за частта с тийм билдинг дейностите за да може Вие да се фокусирате върху останалото. На финала ще бъдете звездата която всички ще аплодират.

Team Building Activity


Следващата стъпка

Изпратете ни мейл и нека да започнем да планираме заедно вашето най-добро фирмено събитие.

Освен с тийм билдинг дейностите, ще Ви помогнем да планирате и целия ден с опита който сме натрупали през годините.

Вижте нашата брошура за допълнителна информация.


Нашите клиенти


Team Building Treasure Hunt


Нашите гаранции

  • Не изискваме авансово плащане. Платете 100% след като приключим мероприятието. Много е просто: ако не ви хареса, няма да плащате!
  • Нашето мероприятие е чудесен начин да покажете най-интересните части на града на Вашите гости. Мероприятията са подходящи за чужденци които са за първи път в България.
  • След това мероприятие ще гледате на света по различен начин, обръщайки внимание на малките детайли.
  • Всеки участник ще бъде ангажиран до самия край на мероприятието поради уникалната механика на играта.